Koncert i Råbjerg Kirke
torsdag den 23. juli kl. 19.30

Carsten Pedersen, guitar.

Billetter købes ved indgangen (kontant eller MobilePay)
Entré 100 kr.

Guitarkoncert med spændende program

”Et dansk mesterværk!

Dette er ganske enkelt den bedste, danske CD med klassiske guitar, jeg nogensinde har hørt!”

Så flotte var ordene i ”Guitarens” anmeldelse af Carsten Pedersens seneste CD ”Fantasia”.

Hans to tidligere ”Aquarelle” og ”Spanish guitarmusic” har også høstet imponerende anmeldelser i internationale fagtidsskrifter og har banet vejen for en omfattende koncertkarriere i både ind og udland. F.eks. skrev italienske Il Fronimo:” bedste europæiske fortolkning af denne sydamerikanske musik”.

Carsten er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium samt på mesterkurser hos bl.a. Costas Cotsiolis, David Russell, Manuel Barrueco og Roland Dyens.

Den århusianske guitarist har flere gange optrådt ved Vendsyssel Festival og kan i år opleves i Raabjerg Kirke, hvor han vil spille egne transskriptioner af storslået barokmusik af Scarlatti og Bachs bl.a. ”Jesus bleibet meine Freude”, smægtende spanske favoritter af Albeniz, Tarrega og M. Lopez-Quiroga, spændstige rytmer og smukke melodier i kompositioner af sydamerikanske Barrios-Mangoré og sidst men ikke mindst stemningsfuld musik af Bent Fabricius-Bjerre – den berømte nu 95-årige komponist hørte Carstens arrangement af ”Mens vi lever”(oprindeligt for cello og klaver) og blev så begejstret, at han opfordrede ham til at lave et helt album med sine kompositioner.